Android de Lol ( Leuge of Legends) Devri Başladı STRİKE OF KİNGS

STRİKE OF KİNGS 


Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence yakın zamanda espor a da katılabilecek potansiyele sahip.

Oyun beta da ön kayıt ile oynuyoruz. Yakın zamanda tamamlanacakmış.

Bir formda arkadaşın yazdığı şu yorum kısaca özetliyor bu atılımı: "Artık sı*arken bile LOL oynayabileceğiz. " :D

NOT:İos için geliştirme aşamasındaymış.


GOOGLE PLAY AÇIKLAMASI:
strike of kings ile ilgili görsel sonucu

Strike of Kings'e Hoşgeldiniz- Orijinal olarak Tencent Games tarafından dizayn edilen ve patentlenen; yepyeni, epik çok-oyunculu online savaş arena(MOBA) oyunu!
eSports dünyasının görüp görebileceği en ölümcül ittifakı kurmak için eşsiz ve güçlü kahramanlarını hemen oluşturmaya başla!
Arkadaşlarını ormana çağır ve gerçek zamanlı geleneksel 5vs5 dövüşün keyfini çıkar! İlk kanı dök, takımını bitişe kadar sırtla ve arenadaki efsane MVP sen ol!
Özellikler:
- Sonsuza Dek Ücretsiz Oyna -
Strike of Kings’de yeteneklerini sına! Savaşın kaderini değiştir ve sonuç ne olursa olsun sen şanını koru diye en adil ve dengeli oyunu oluşturduk! Kazan yada kaybet, her sonuç çok değerli!
- Geleneksel Gerçek Zamanlı 5vs5 MOBA, Mükemmel Mobil Oyun Deneyimi -
Kaleler arasında kuytu köşelerle dolu klasik üçlü savaş hattından oluşan arenayı bir uçtan bir uca keşfet, yoluna çıkan düşmanlara dikkat et ve puslu ormandaki gizemleri ortaya çıkart! Mobil oyun deneyimi için özel olarak geliştirilmiş sıkı sezgisel kontroller sayesinde öldürücü vuruşlarını kolaylıkla yap ve anında MVP ol!
- Şiddetli Takım Savaşlarında Arkadaşlarına Katıl -
Hızlı dövüşün keyfini çıkar ve dünya çapındaki oyuncularla ittifaklar kur! Arkadaşlarınla ve ittifaktaki dostlarınla her gün gerçek zamanlı olarak sesli sohbet ile iletişime geç! Birlikte hareket et, takımının yükünü hafiflet ve akıllıca dövüş - zafer sadece bir adım ötede!

- Üst Düzey MOBA Deneyimi -
İlk Kan, Çift Tık, Üçlü Bitiriş... bildiğin ve sevdiğin tüm özellikler parmaklarının ucunda. 5’e 5, 3’e 3, 1’e 1 ve eşsiz “Kanca Savaşları” da dahil olmak üzere, yeteneklerini sınayabileceğin ve seni MVP statüsüne yükseltecek çeşitli oyun modlarını keşfet!
- Artan Sayıdaki Destansı Kahramanlar -
Sağlam ve kuvvetli Tanklardan, hızlı ve kurnaz Suikastçilere uzanan yetenek şeridinde, 26’nın üzerindeki korkusuz ve her geçen gün artan sayıdaki kahramanları keşfet ve komuta et! En güçlü takımı kurarak, savaşta düşmanlarını ezip geç!
- Vakit Kaybetmeden Gerçek Zamanlı Savaştaki yerini al-
Dünya çapındaki oyuncular ile en heyecanlı şekilde ve en kısa sürede eşleş; ormanlar, şeritler ve kuleler boyunca yolunu aç, ilk kanı dök ve düşman kalesini yok et! Takımını en kısa sürede zafere taşı!




SHARE

Çaresizseniz Çare Biziz

Her telden paylaşımlar.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum: